Kaartverkoop

Kaartverkoop

De online kaartverkoop voor het concert op 30 maart 2018 is in volle gang. Losse kaarten voor het concert kosten € 36. Dit is inclusief boekingskosten. Er komen dus geen extra kosten bij.

U kunt uw kaarten bestellen op deze pagina.

De kaarten zijn ook te koop op de volgende adressen:

Markee Boek & Kantoor Hoogstraat 8 Edam, De Leuke Keuken Kleine Kerkstraat 2 Edam, VVV Edam Damplein 1, VVV Volendam Zeestraat 37, Libris Boekhandel Het Leesteken Zuidersteeg 2 Purmerend, Nimo Boek Kerkstraat 53 Monnickendam, Kadoshop Ieniemienie Raadhuisstraat 35 Oosthuizen, Moeskops Muziek Nieuwland 10 Hoorn, Boekhandel Stumpel, Grote Noord 81  Hoorn.

Als de uitvoering nog niet is uitverkocht, dan zijn vanaf een uur voor aanvang nog kaarten te koop in de kerk.

Er is ruimte in de kerk voor een beperkt aantal minder validen en rolstoelgebruikers. Wilt u in verband met een doelmatige indeling het secretariaat tijdig doorgeven of u van die plaatsen gebruik wilt maken?

Voor nadere inlichtingen: tel. 06-20121233, e-mail j.asselbergs@quicknet.nl

Privacyverklaring

Als u kaarten aanschaft via internet, vraagt Ticketkantoor naar uw e-mailadres om de aankoop te bevestigen. Ons bestuur heeft inzage in die verkoopregistratie. Daaruit nemen wij de e-mailadressen die u zelf ingevuld heeft over en verzamelen die in een eigen Excelbestand. Dat gebeurt op een PC of laptop die beschermd is met een wachtwoord en een firewall.

Wij beheren het bestand. Contactpersoon is ons bestuurslid Jan Sparreboom (j.sparreboom@quicknet.nl). Wij gebruiken dat Excelbestand eenmaal per jaar en uitsluitend voor de aankondiging van de komende uitvoering van de Matthäus Passion Edam.

U kunt altijd vragen naar uw gegevens en ze laten veranderen, verbeteren of schrappen. Op de website www.matthaus-passion.com worden geen gegevens verzameld. De website maakt ook geen gebruik van cookies.